küsimused Jonne Kotta saate juurde

Selle hooaja esimene saade “Püramiidi tipus: Jonne Kotta”  on eetris pühapäeval 05.02.2012 kell 20:00 … ja siit tulevad küsimused kooliõpilastele mõeldud Rohelise kooli viktoriini jaoks:

  1. Miks soovitab merebioloog Jonne Kotta Pärnu lahte uputada betoonplokke ja riputada köisi?
  2. Mida tähendab ökoloogias kümne reegel?
  3. Kes, millal ja kus on oma reisipäevikusse kirjutanud järgmised read: “Sadamavõimu ei lase meid inne jahisadamale sisse, ku laiv om vii seest vällä nõstet ja kõtualone üle kaet, et egä meil määndsidki võõramaa limussit man ei ole.”
Vastuseid ootab rohelinekool@veebiakadeemia.ee (lisa punktitabeli pidamiseks ees- ja perekonnanimi, kool ning klass!). Õigeid vastuseid hakkame avaldama märtsis siinsamas.

Vihjeks õpetajatele

“Püramiidi tipus” sarja saade Jonne Kottast (ETV eetris 05.02.2012) kõneleb merebioloogiast: meie Läänemere olukorrast, kliimamuutuse võimalikust mõjust rannikumere seisundile, võõrliikidest ja keskkonnakaitsest. Vaata saadet ja lisamaterjali!

Telli järgmise saate eelinfo e-postile või jälgi “Püramiidi tipus” teavitusi Facebook’is:

Jälgi “Püramiidi tipus” teavitusi Facebookis:
Telli iganädalane saate eelinfo e-postile:


See postitus kuulub rubriiki Roheline kool. Bookmark the püsiviide. Kommentaarid ja trackback-viited on suletud.

Üks trackback-viide

  1. […] avaldatud, võib vastata selle hetkeni, mil need vastused sinna ilmuvad.1. Jonne Kotta saade (vt küsimusi)Esimese küsimuse eest andsime täispunktid, kui oli mainitud köite ja betoonplokkide külge […]

  • Toetajad

    ESF TeaMe Archimedes      Haridus- ja Teadusministeerium