küsimused Henn Liivi saate juurde

Kuueteistkümnes (ja ühtlasi selle hooaja viimane) saade on ETV eetris pühapäeval 20.05.2012 kell 20:00 ning peategelaseks materjaliinsener Henn Liiv. Kooliõpilastele mõeldud Rohelise kooli viktoriini küsimused on järgmised:

  1. Milline on Rhode Islandi osariigis asuva firma IMS viimane sõna (Püramiidi tipus“ saates kirjeldatud) takistite arendamisel USA sõjatööstuse heaks?
  2. Kuidas on Henn Liiv rakendanud äris printsiipi „Väike on ilus“?
  3. Eesti Rahvusarhiivi hoones Tartus Liivi tänaval asub üks bareljeef, mis on lähedalt seotud insener Henn Liiviga. Milles see seos seisneb ja mis on sellele bareljeefile kirjutatud?

Vihjeks õpetjale

Insener Henn Liiv annab meile sõna otseses mõttes head eeskuju oma suhtumises iseendasse, ärisse ja ärieetikasse. Ei piisa ideest või patendist, ka järgmist sammu peab väga kaaluma ning esimene toode peab olema võimalikult ideaalilähedane. Kui tootmine juba edukalt käib, peab mõte juba töötama suunas, kuidas edasi minna nii, et firmas säiliksid kord juba omaks võetud ausad põhimõtted. Saade igaühele.

See postitus kuulub rubriiki Roheline kool. Bookmark the püsiviide. Kommentaarid ja trackback-viited on suletud.

Üks trackback-viide

  1. […] oleku loetud sekundid.Gleb Bichele (1909-2004).16. Saade materjaliinsener Henn Liivist  (vt küsimusi)Kahe punkti saamiseks pidid vastuses olema mõisted: kommunikatsioon ja radiatsioon (kiirgus).Henn […]

  • Toetajad

    ESF TeaMe Archimedes      Haridus- ja Teadusministeerium