“Püramiidi tipus” alustab uut hooaega

“Püramiidi tipus” teine hooaeg algab pühapäeval 05. veebruaril kell 20 saatega merebioloog Jonne Kottast – ja nüüd on paras aeg ka veebile elu sisse puhuda ning korraldada nii, et saadete kohta käiv inff ja lisamaterjal jõuaks mugavalt huvilisteni nii veebi, Youtube’i, sotsmeedia kui postilisti vahendusel.

Eelmisel aastal sai 16 pooletunnise saatega kokku veebi välja pandud 24 tundi videot – lisaks eetriversioonile ka kergelt puhastatud ja teemadeks jagatud intervjuud mis võimaldavad huvilisel tempo maha võtta ja kuulda kõike seda mida saate-meeskond. Videod on kvaliteetselt ja harjumuspäraselt Youtube’is ning selle aasta veebikujundus aitab neil loodetavasti ka teenitud tähelepanu saada – seniks aga viited mõnele paremale palale mullusest:

Alates kevadest pole meie Youtube-kanalil ka 15-minuti-piirangut, mistõttu saame panna välja materjali täpselt sellises pikkuses nagu sisuliselt sobilik tundub – ning playlist’idesse hakkame koondama materjali saate kaupa. Kui oled Youtube igapäevane kasutaja soovitame astuda läbi Veebiakadeemia kanalilt youtube.com/user/veebiakadeemia ning klõpsata nuppu Subscribe – siis näed kohe ära kui sisu lisame … ja olgu öeldud, et see saab reeglina juhtuma enne tele-eetrit.

Lisaks läheb nüüd ja edaspidi igal kolmapäeval veebi saate eelinfo – ning sellega koos ka mingi osa lisamaterjalist, harilikult midagi sellist mis saates vähem kasutatud ehk juttu saatepersooni taustast. Info sellest läheb ka meie Facebooki lehele facebook.com/Veebiakadeemia ning postilistis, Sulle sobiliku teavitusviisiga saad liituda lehe ülaservas klõpsates nuppu Meeldib! või sisestades oma e-postiaadressi ja klõpsates Tellin (kuna ka meile ei meeldi spämm tuleb oma soovi kinnitada klõpsates saabunud e-kirjas olevale lingile).

See postitus kuulub rubriiki Püramiidi tipus. Bookmark the püsiviide. Kommentaarid ja trackback-viited on suletud.
  • Toetajad

    ESF TeaMe Archimedes      Haridus- ja Teadusministeerium